Η ομάδα μας


Η εταιρεία μας, Onset IΚΕ, ιδρύθηκε το 2017 ως εξέλιξη της Computer Lab (1986) με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις της Ελλάδος και ειδικότερα στον κλάδο των διανομών. Έχοντας εντρυφήσει και κατανοήσει σε βάθος τις ιδιαιτερότητες του χώρου αυτού, συνεργαστήκαμε εντατικά με – την ίσως δυναμικότερη εταιρεία εμπορολογιστικού λογισμικού (ERP) στην Ελλάδα, την Softone από την οποία και πιστοποιηθήκαμε και αυτήν την στιγμή αποτελούμε έναν από τους μεγάλους διανομείς της.

Επιπλέον, βάσει της εμπειρίας μας και για να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς, αναπτύξαμε την λύση CloudSales για συσκευές android αυτοματοποιώντας την παραγγελιοληψία, την τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (XVAN) καθώς και την διαχείριση της αποθήκης (WMS) με την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Ενδεικτικό της ευρείας αποδοχής της λύσης μας από την αγορά είναι ότι είναι εγκατεστημένοι σε πάνω από 1000 ενεργές Android συσκευές πελατών σε όλη την Ελλάδα!

Από το 2019, έχουμε πιστοποιηθεί με ISO 27001 που διασφαλίζει ότι η εταιρεία έχει τις διαδικασίες, τους ελέγχους και τις δικλείδες ασφαλείας που εγγυώνται και διασφαλίζουν τα δεδομένα που μας εμπιστεύονται οι πελάτες με το να μας αναθέτουν την μηχανογράφησή τους.

Η εταιρεία μας προς το παρόν στελεχώνεται από 10 υψηλά καταρτησμένους συνεργάτες, ενώ παράλληλα, έχοντας ως στόχο την καθιέρωσή της στον χώρο της μηχανογράφησης των διανομέων τροφίμων στην Ελλάδα, αναζητά να διευρύνει την ομάδα της με θέσεις συμβούλων επιχειρήσεων για θέματα ICT, εξυπηρέτησης πελατών ή προγραμματισμού.


  • team